dimarts, 24 de març del 2009

Miniactivitat PAC1.3. Treball de representació gràfica del sistema conceptual treballat amb aquesta PAC. Article i mòdul 1 de Julio Cabero en un informe complert.


A l'hora de començar els mapes conceptuals llegint l'article, el modul 1 i intervinent al debat tot llegint les aportacons dels companys, em n'ava fent un lio fins que poc a poc anava veient el sentit uan mica de tots els conceptes i de com començar a relacionar-los.

A comparacio amb e primer mapa conceptual fet a la matèria a llapis i escanejat, penso que hi ha molta diferència.

 

Vaig començar per l'artcle de Miquel Dmènech i Francisco Javier Tirado entenent bastant els conceptes per la comparació que fa entre ells i els apropaments entre ells.

Els conceptes i rols que teniem al debat també se'm juntaben amb l'article ja que tot començaba a sonar amb el mateix to, els conceptes s'anaven relacionant trobant-li el sentit a aquesta manera de veure els conceptes.

Penso que són concpetes (ciència, tecnologia, societat i educació) molt utilitzats per la gent actual i amb poca fundamentació, penso que a vegades, despres de fer tota a questa tasca, es desvaloralitzen ja que no s'en va més enllà del seu significat, fundamentació i les evlucions que han patit al llarg dels anys.


A mode de conclusió del treball m'he entretingut bastant fent els mapes conceptuals, per fer mapes conceptuals  abans utilitzaba el install trial, però el cmap m'ha agradat bastant més, ho veig més professional, més net i fàcil d'utilitzar, s'ha de tenir una mica de paciència, anar fent probes i després es veu el profit.

Amb l'índex automàtic penso que encara no m'he ensortit del tot bè perquè em queden unes quantes pàgines marcades a la pàgina 1, i no penso que estigui del tot net.

 

Al enviar el treball a la bústia de lliurament d'activitats posarè al blog els mapes conceptuals especificant a quina activitat pertanyen.







Disfruta antes que nadie del nuevo Windows Live Messenger

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada